Τηλέφωνο κρατήσεων: 2410 533417
Τηλεφωνικός αριθμός κρατήσεων: 2410 533417
12 Μαΐου 2022

Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις Frida 2.0

Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις Frida 2.0

12 έως 15 Μαΐου στο θέατρο «Κώστας Τσιάνος»

Με τέσσερις τελευταίες παραστάσεις από τις 12 έως και τις 15 Μαΐου στις 9.15 μ.μ. ολοκληρώνεται η FRIDA 2.0. που παρουσιάζει το Θεσσαλικό Θέατρο, σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Μικρός Νότος, στο θέατρο «Κώστας Τσιάνος». Η παράσταση συνοδεύεται από Βιωματική δράση στο φουαγιέ του θεάτρου, με ώρα έναρξης τις 8.15μ.μ. Διατίθεται περιορισμένος αριθμός θέσεων για τη Βιωματική δράση και είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο του ταμείου του Θ.Θ.

Θέτοντας το τραύμα -σωματικό ή/και ψυχικό- στο επίκεντρο της καλλιτεχνικής δημιουργίας, η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος εμπνέεται από το θεατρικό κείμενο της Κυριακής Σπανού FRIDA’S PORNOGRAPHY για να φέρει στο επίκεντρο της θεατρικής σκηνής σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα.
Η παράσταση FRIDA 2.0. ξεκινάει με την τελευταία δημόσια εμφάνιση της Φρίντα Kάλο, 11 ημέρες πριν από το θάνατό της, έως την τελευταία ημέρα της ζωής της. Η ζωγράφος καταδύεται για τελευταία φορά στη ζωή και στο έργο της και αναμετριέται με τις μνήμες της.
Βιωματική Δράση

Παράλληλα με την παράσταση, στο φουαγιέ του θεάτρου, θα εγκατασταθεί μία βιωματική δράση, με τίτλο «ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ» με κεντρικό άξονα τη ζωή της Μεξικανής ζωγράφου, εστιάζοντας στον τρόπο που η Τέχνη στο σύνολό της λειτουργεί ως πεδίο έκφρασης του Τραύματος. Μέσα από δράσεις βιωματικού χαρακτήρα, το κοινό καλείται να διερευνήσει ερωτήματα, όπως:

 • Πού εντοπίζεται και πώς απεικονίζεται το Τραύμα; Μέσα από πόσες και διαφορετικές μορφές επανέρχεται;
 • Ποια είναι αυτά τα συναισθήματα ή/και οι σκέψεις που επιδιώκει να επικοινωνήσει κάθε φορά η Φρίντα μέσα από τους πίνακές της;

Παραστάσεις:

 • Πέμπτη 12 Μαΐου
 • Παρασκευή 13 Μαΐου
 • Σάββατο 14 Μαΐου
 • Κυριακή 15 Μαΐου

8.15μ.μ βιωματική δράση και 9.15μ.μ. παράσταση.

Δείτε εδώ τους συντελεστές , τους ηθοποιούς, περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση και κάντε την κράτησή σας!

 

Ταμείο (τηλέφωνο κρατήσεων)
 • 2410 533417
Θεσσαλικό Θέατρο
 • Γεωργιάδου 53, Λάρισα
  Τ.Κ. 41447
 • 2410 621209
  2410 624086
 • thessalikotheatro1983@gmail.com
Τηλεφωνικές κρατήσεις τις ημέρες των παραστάσεων

10:00 - 13:00 & 18:00 - 21:00

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter μας!

* υποχρεωτικό
Γράψε το email σου

Επιθυμώ να ενημερώνομαι από το Θεσσαλικό Θέατρο - ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας για νέα σχετικά με τις παραστάσεις του μέσω:

Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο στο υποσέλιδο των email μας. Για πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Intuit Mailchimp

Copyright © Θεσσαλικό Θέατρο - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.