Τηλέφωνο κρατήσεων: 2410 533417
Τηλεφωνικός αριθμός κρατήσεων: 2410 533417

Το Θεσσαλικό Θέατρο

Συνεχίζοντας τη μακροχρόνια παράδοση εμμένουμε πιστοί στο όραμά μας και δραστηριοποιούμαστε συνεχώς για να χτίσουμε ένα ακόμη πιο ένδοξο μέλλον. Με πολλά υποσχόμενα δρώμενα και παραστάσεις που κρατάνε ζωντανό τον παλμό της πόλης.

Ιστορία

Το Θεσσαλικό Θέατρο ιδρύθηκε το 1975, με σκοπό να φέρει σε επαφή τον κάτοικο της Περιφέρειας και των απομακρυσμένων χωριών με τη θεατρική τέχνη. Είχε στόχο να φτάσει τη σύγχρονη ελληνική και παγκόσμια δραματουργία μέχρι την τελευταία γωνιά της Θεσσαλίας. Και πράγματι το έκανε.

Διοίκηση

Τα μέλη του Συμβουλίου, το διοικητικό αλλά και το τεχνικό προσωπικό απαρτίζονται από διακεκριμένες προσωπικότητες του χώρου. Μια ομάδα ανθρώπων που παραμένει προσηλωμένη στην εξέλιξη του θεάτρου και μοιράζεται το ίδιο όραμα για την τέχνη.

Το παρόν

Με πολύ όρεξη, διάθεση και συλλογική προσπάθεια το θέατρο πρόκειται να φτάσει στο υψηλότερο σημείο των προσδοκιών μας. Μέσα από μια δυναμικη και ανταγωνιστική παρουσία ευελπιστούμε ότι θα κερδίσουμε το στοίχημα με το σήμερα.

Φιλοσοφία

Το Θεσσαλικό Θέατρο είναι ένα σταυροδρόμι έκφρασης και επικοινωνίας. Ένας δίαυλος που προάγει τον πολιτισμό και την παιδεία. Κατάφερε να γίνει ένας σπουδαίος θεσμός που ξεχωρίζει για την ταυτότητα, τις δράσεις και τη φιλοσοφία του.

Ταμείο (τηλέφωνο κρατήσεων)
  • 2410 533417
Θεσσαλικό Θέατρο
  • Γεωργιάδου 53, Λάρισα
    Τ.Κ. 41447
  • 2410 621209
    2410 624086
  • thessalikotheatro1983@gmail.com
Τηλεφωνικές κρατήσεις τις ημέρες των παραστάσεων

10:00 - 13:00 & 18:00 - 21:00

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter μας!

* υποχρεωτικό
Γράψε το email σου

Επιθυμώ να ενημερώνομαι από το Θεσσαλικό Θέατρο - ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας για νέα σχετικά με τις παραστάσεις του μέσω:

Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο στο υποσέλιδο των email μας. Για πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Intuit Mailchimp

Copyright © Θεσσαλικό Θέατρο - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.