Τηλέφωνο κρατήσεων: 2410 533417
Τηλεφωνικός αριθμός κρατήσεων: 2410 533417
28 Μαρτίου 2024

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Λάρισας στο Θεσσαλικό Θέατρο

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Λάρισας στο Θεσσαλικό Θέατρο

Επίσκεψη στο Θεσσαλικό Θέατρο πραγματοποίησαν τα μέλη της Επιτροπής Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου (27 Μαρτίου).

Τα μέλη συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού & Εξωστρέφειας και Πρόεδρο του Θεσσαλικού Θεάτρου κ. Φώτη Τζατζάκη ο οποίος τους ξενάγησε μαζί με τον Προϊστάμενο Τεχνικών του Θεσσαλικού Θεάτρου κ. Νίκο Γεωργάκη στους χώρους του θεάτρου (αίθουσα θεάτρου «Κώστας Τσιάνος», θέατρο «Αυλή του Μύλου», βεστιάριο, γραφεία διοίκησης), ενώ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά το πολύτιμο και ιστορικό αρχείο του Θεσσαλικού Θεάτρου (αφίσες, προγράμματα, μακέτες κ.α.) το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία ψηφιοποίησης .

Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η συνάντηση μας με τους ηθοποιούς της υπέροχης παράστασης «το Καπλάνι της Βιτρίνας» που αποτελεί παραγωγή του Θεσσαλικού Θεάτρου και παίζεται αυτή την περίοδο.

Αφού ολοκληρώθηκε η ξενάγηση , τα μέλη της επιτροπής ενημερώθηκαν από τον Αντιδήμαρχο για την μακρά πορεία του Θεσσαλικού Θεάτρου, το οποίο είναι το πρώτο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο που ιδρύθηκε στην Ελλάδα και φέτος κλείνει 40 χρόνια πλούσιας δράσης (ως ΔΗΠΕΘΕ). Ήδη, στο πλαίσιο του εορτασμού του έχουν δρομολογηθεί δράσεις στις οποίες συζητήθηκε και η συμμετοχή του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας σε αυτές.

Τέλος, και οι δυο πλευρές (Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Λαρισαίων και Θεσσαλικό Θέατρο) δεσμεύτηκαν για στενότερη συνεργασία, με στόχο την συνδιοργάνωση δράσεων προς όφελος των νέων του Δήμου Λαρισαίων.

Ταμείο (τηλέφωνο κρατήσεων)
  • 2410 533417
Θεσσαλικό Θέατρο
  • Γεωργιάδου 53, Λάρισα
    Τ.Κ. 41447
  • 2410 621209
    2410 624086
  • thessalikotheatro1983@gmail.com
Τηλεφωνικές κρατήσεις τις ημέρες των παραστάσεων

10:00 - 13:00 & 18:00 - 21:00

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter μας!

* υποχρεωτικό
Γράψε το email σου

Επιθυμώ να ενημερώνομαι από το Θεσσαλικό Θέατρο - ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας για νέα σχετικά με τις παραστάσεις του μέσω:

Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο στο υποσέλιδο των email μας. Για πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Intuit Mailchimp

Copyright © Θεσσαλικό Θέατρο - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.